Βλέπετε 1–21 από 128 αποτελέσματα

ANTICA FORMULA 1000ml

32,50 
Ενα ιστορικό κόκκινο βερμούτ, βασισμένο στην αυθεντική συνταγή του διάσημου Antonio Benedetto Carpano από το 1786. Περιζήτητο από τους κορυφαίους bartenders του κόσμου, ως συστατικό σε κλασικά αλλά και σε πρωτότυπα κοκτέιλς.

APEROL APERITIF 1000ml

17,50 
Το αγαπημένο γλυκόπικρο aperitivo των Ιταλών που έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να φέρνει χαρά και να ανοίγει την όρεξη. Το απολαμβάνουμε με αφρώδες κρασί ως ένα τέλειο spritz ή σε διάφορα κοκτέιλ και long drinks.

BACARDI 1000ml

27,50 
Το Bacardi Λευκό Ρούμι είναι ένα άσπρο ρούμι δεν που χρειάζεται συστάσεις. Η μάρκα Bacardi προερχόταν από την Κούβα και το πρώτο αποστακτήριο είχε μια αποικία φρούτων που φωλιάζουν στα δοκάρια, εξ ου και το ρόπαλο στις ετικέτες Bacardi. Κατάλληλο για αμέτρητα κοκτέιλ και ανάμεικτα ποτά.
 • Χαρακτήρας: Μύτη ελαφριά και φρέσκια με λίγο μπαχαρικό και πιπέρι. Ο ουρανίσκος είναι μεσαίου μεγέθους με υπαινιγμούς τροπικών φρούτων και μια νότα από καφέ ζάχαρη και χειμερινό μπαχαρικό.
 • Φινίρισμα: καλό με ομαλές νότες μπαχαρικών βανίλιας.
 • Τύπος Ρούμι: Καθαρό λευκό ρούμι από μελάσα.

FAXE PREMIUM 1000ml

4,40 
Mπύρα με απαλή, ξεχωριστή γεύση. Ο συνδυασμός της καλύτερης βύνης, του λυκίσκου και του δικού της νερού έχει ως αποτέλεσμα μια μπύρα premium malt, η οποία είναι γεμάτη, αλλά ταυτόχρονα ευχάριστα ήπια με στρογγυλή γεύση και απαλή αίσθηση στο στόμα. Μια τραγανή και ισορροπημένη μπύρα.

FAXE STRONG 1000ml

5,90 
Η ελαφριά γλυκύτητα σε συνδυασμό με το υψηλό ποσοστό αλκοόλης οδηγεί σε ένα ισορροπημένο προϊόν με έντονο αρωματικό προφίλ με νότες σοκολάτας και καφέ να κυριαρχούν. Γεμάτη στο στόμα, με πλούσιο και έντονο αφρισμό.

GIFFARD SYRUP BUBBLE GUM 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Αγνό σιρόπι ζάχαρης με συμπυκνωμένη γεύση τσιχλόφουσκας.

GIFFARD SYRUP CINNAMON 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της.
 • Xρώμα: Υπέροχο μαονί χρώμα.
 • Γεύση: Αρωματικές και γλυκές νότες νότες ζεστών μπαχαρικών.
 • Μύτη: Πιπεράτα και γλυκά αρώματα.
Αγνό σιρόπι ζάχαρης με φυσικά αρώματα κανέλλας.

GIFFARD SYRUP GINGERBREAD 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Αγνό σιρόπι ζάχαρης με εκχύλισμα ζεστών χριστουγεννιάτικων μπαχαρικών, έντονες νότες μελιού, γλυκάνισου και ξηρών καρπών. Χωρίς πρόσθετα.

GIFFARD SYRUP HAZELNUT 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Αγνό σιρόπι ζάχαρης με εκχύλισμα φουντουκιού. Χωρίς πρόσθετα.

GIFFARD SYRUP ROSE 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Αγνό σιρόπι ζάχαρης με εκχύλισμα και φυσικά αρώματα τριαντάφυλλου. Χωρίς πρόσθετα.

GIFFARD SYRUP STRAWBERRY 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Αγνό σιρόπι ζάχαρης με συμπυκνωμένο χυμό φράουλας. Χωρίς πρόσθετα.

GIFFARD SYRUP TOFFEE NUT 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της.
 • Xρώμα: Χρυσοκίτρινο.
 • Γεύση: Συνδυασμός από φρέσκα και καβουρδισμένα φουντούκια, με νότες από καραμέλα βουτύρου.
 • Μύτη: Καραμελωμένα φουντούκια με νότες από ελαφρώς αλατισμένη καραμέλα βουτύρου.
Αγνό σιρόπι ζάχαρης με εκχύλισμα φουντουκιού και φινετσάτη αλατισμένη καραμέλα βουτύρου. Χωρίς πρόσθετα.  

GIFFARD SYRUP CARAMEL 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Αρωματικό και γλυκό σιρόπι καραμέλας λιωμένης με γάλα.

GIFFARD SYRUP CHILI 1000ml

13,00 
Αγνό σιρόπι ζάχαρης από φυσικά αρώματα καυτερής πιπεριάς, που δίνουν σπιρτάδα στα ποτά σας.
 • Xρώμα: Μαονί με σταρένιες ανταύγειες.
 • Γεύση: Θερμή επίθεση με καυτερή αίσθηση στο στόμα που διαρκεί.
 • Μύτη: Βοτανικές νότες (κομμένο γρασίδι), πιπέρια, πράσινη πιπεριά τσίλι, ανεπαίσθητος καπνός.
 • Επίγευση: Μακρύ και ξηρό φινίρισμα.

GIFFARD SYRUP CHOCOLATE COOKIE 1000ml

13,00 
Αγνό σιρόπι ζάχαρης με φυσικά αρώματα κακάο και γεύση μπισκότου σοκολάτας. Χωρίς πρόσθετα.
 • Xρώμα: Σκούρο σοκολατένιο με ανταύγειες του χρώματος της καραμέλας.
 • Γεύση: Τυπική γεύση ζύμης μπισκότου που ενισχύεται από το στοιχείο της σοκολάτας.
 • Μύτη: Στην αρχή αναδύονται αρώματα σοκολάτας, τα οποία ακολουθούν νότες μπισκότου.

GIFFARD SYRUP SALTED CARAMEL 1000ml

13,00 
Αγνό σιρόπι ζάχαρης από φυσικά αρώματα καραμέλας και αλατιού. Χωρίς πρόσθετα.
 • Xρώμα: Σκούρο καφέ με ανοιχτές μαονί ανταύγειες.
 • Γεύση: Ιδανική ισορροπία μεταξύ μεταξένιας αίσθησης της καραμέλας και της αλμύρας που αφήνει στο στόμα.
 • Μύτη: Πλούσια αρώματα μαγειρεμένης καραμέλας.

GIFFARD SYRUP COCONUT 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Αγνό σιρόπι ζάχαρης με συμπυκνωμένο χυμό καρύδας.

GIFFARD SYRUP CUCUMBER 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Αγνό σιρόπι ζάχαρης με συμπυκνωμένο χυμό αγγουριού.

GIFFARD SYRUP EDELFLOWER 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Έντονο λουλουδάτο άρωμα, λεμονιού με νότες λίτσι.

GIFFARD SYRUP FALERNUM 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Παραδοσιακά φτιαγμένο από σκελίδες, αμύγδαλο και χυμό ασβέστη, υπάρχουν εξίσου συνταγές Falernum όσο και μπαρ. Η συνταγή Falernum του Giffard είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική συνταγή. Βασικό συστατικό για τη δημιουργία κοκτέιλ Tiki και άλλων εξελιγμένων κοκτέιλ.

GIFFARD SYRUP PISTACHIO 1000ml

13,00 
Η Giffard γνωρίζει πάνω από 125 χρόνια τον σωστό τρόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας σιροπιών. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1885 από τον Emile Giffard, έναν φαρμακοποιό που εφήυρε ένα λικέρ δυόσμου που το ονόμασε Menthe Pastille. Από τότε και τέσσερις γενιές μετά η Giffard εξακολουθεί να έχει σαν στόχο πάντα την εύρεση των καλύτερων και πιο αρωματικών συστατικών για την δημιουργία των προϊόντων της. Αγνό σιρόπι ζάχαρης με φυσικά αρώματα εκχυλισμάτων φυστικιού.