Βλέπετε 1–21 από 455 αποτελέσματα

THOMAS HENRY PINK GRAPEFRUIT 750ml

5,00 
To Thomas Henry Pink Grapefruit είναι αναζωογονητικά στυφό, τονίζοντας τις γλυκές και ξινές νότες του λευκού & ροζ γκρέιπφρουτ, καθώς και του λεμονιού. Είναι ιδανικό για premium cocktails με βάση την τεκίλα, όπως το PINK PALOMA, καθώς και για Aperitivo cocktails. Είναι εξίσου υπέροχο όταν το απολαμβάνεις μόνο του, με πάγο και λίγο ξύσμα μοσχολέμονου. Μία καλοκαιριάτικη πρόταση που θα την λατρέψεις όλο το χρόνο. Mύτη: ξύσμα λευκού & ροζ γκρέιπφρουτ, λεμόνι, σαγουίνι Στομα: ροζ γκρέιπφρουτ, λεμόνι, σαγκουίνι Τώρα σε συσκευασία των 750ml !

MOUNT ROZIER BEEKEEPER CHENIN BLANC 750ml

12,00 
Απαλό εντυπωσιακό lime χρώμα. Τροπικά αρώματα στη μύτη όπως γκουάβα, φρούτα του πάθους, πεπόνι καθώς και εσπεριδοειδή. Λευκό ροδάκινο, εσπεριδοειδή και γλυκό μήλο στο στόμα σε συνδυασμό με μια γοητευτική φρεσκάδα και ένα διακριτικό στόμα από εσπεριδοειδή. Τα σταφύλια συλλέγονται στη βέλτιστη ωριμότητα, όταν η ισορροπία μεταξύ φρούτων, σακχάρων και οξύτητας βρίσκεται σε τέλεια ισορροπία. Τα σταφύλια συνθλίβονται απαλά και παραμένουν σε ελάχιστη επαφή με τις φλούδες πριν πραγματοποιηθεί ο διαχωρισμός χυμού-φλούδας. Ο διαχωρισμός πραγματοποιείται σε χαμηλές θερμοκρασίες για 24 ώρες και στη συνέχεια ο χυμός απομακρύνεται απαλά από τις αρχικές οινολάσπες, "διατηρώντας" μόνο μερικές από τις αιωρούμενες στο χυμό για να προσδώσουν περαιτέρω πολυπλοκότητα στο κρασί. Ο χυμός εμβολιάζεται με επιλεγμένες ζύμες για να ενισχυθούν τα φρουτώδη αρώματα και η ζύμωση πραγματοποιείται στους 13 - 15°C για 16 ημέρες. Στη συνέχεια αφαιρείται από τις πρωτογενείς οινολάσπες και αφήνεται να ωριμάσει με τις δευτερογενείς οινολάσπες για να του προσδώσουν μεγαλύτερη ένταση στο στόμα. Συνδυάζεται με: Φανταστείτε το γλυκό και το ξινό, αν σκέφτεστε γαστρονομικούς συνδυασμούς για αυτό το νοτιοαφρικανικό Chenin Blanc. Ταϋλανδέζικη κουζίνα, κινέζικο λάχανο, πικάντικο κοτόπουλο. Κρασί από βιώσιμη καλλιέργεια στο Western Cape, Νότια Αφρική.

MOUNT ROZIER MYRTLE MANOR PINOTAGE 750ml

13,00 
Σκούρο ρουμπινί χρώμα. Σύνθετη μύτη με αρώματα κερασιού, βατόμουρου, φράουλας και κόκκινων δαμάσκηνων. Γλυκές και πικάντικες νότες δρυός με φόντο μαύρης σοκολάτας. Μέτριο σώμα, με κόκκινα κεράσια και δαμάσκηνα στο στόμα. Απόλυτα ισορροπημένο, με μεταξένιες τανίνες και έντονη επίγευση γλυκιάς και πικάντικης δρυός. Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι στις αρχές Φεβρουαρίου, με την ωριμότητα να μετράται στους 25°Brix. Κάθε τσαμπί προ-ψύχεται πριν από την αφαίρεση των στελεχών από τα σταφύλια και τη διαλογή των σταφυλιών. Ο καρπός ζυμώνεται ως έχει, γεγονός που εξυπηρετεί τη σταδιακή εξαγωγή τανινών και χρώματος καθώς και τη μακροζωία του κρασιού- ο καρπός διατηρείται σε χαμηλές θερμοκρασίες για 4 ημέρες πριν από το εμβολιασμό. Η ζύμωση διαρκεί 13 ημέρες στους 20-25ºC σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Το κρασί συμπιέζεται/ανακυκλώνεται στην ανοιχτή δεξαμενή για 5 ημέρες, στη συνέχεια πραγματοποιείται μηλογαλακτική ζύμωση στη δεξαμενή και μόνο το 10% μεταφέρεται σε βαρέλια για 5 μήνες. Η ανάμειξη γίνεται λίγο πριν από την εμφιάλωση. Συνδυάζεται με: Ψητά κρέατα συνοδευόμενα από έντονες και φρουτώδεις σάλτσες, είναι φανταστικό για να συνδυαστεί με πιάτα τεριγιάκι, πάπια σε σάλτσα δαμάσκηνου και χοιρινό κρέας σε γλυκές και πικάντικες σάλτσες, κρέατα ψητά στο μπάρμπεκιου με μπαχαρικά. Κρασί από βιώσιμη καλλιέργεια στο Western Cape, Νότια Αφρική.

HOTEL STARLINO ORANGE APERITIVO 750ml

18,00 
Το Starlino Orange Aperitivo ένα νόστιμο και πολύπλοκο απεριτίφ με βάση το κρασί Trebbiano που παρασκευάζεται με ιταλική φλούδα πορτοκαλιού, φλούδα λεμονιού και άλλα βότανα και μπαχαρικά όπως σαμπούκο, κόλιανδρο και γαρίφαλο. Αυτό το aperitivo διαθέτει μια νόστιμη ισορροπία γλυκύτητας και πικρίας που έχει σχεδιαστεί για να σερβίρεται πάνω σε πάγο ή να χρησιμοποιείται σε διάφορα κοκτέιλ.

HOTEL STARLINO ROSÉ APERITIVO 750ml

18,00 
Το Starlino Rosé Aperitivo ένα νόστιμο και πολύπλοκο απεριτίφ με βάση το κρασί Trebbiano που παρασκευάζεται με φυσικά φρούτα, βότανα και μπαχαρικά όπως ροζ γκρέιπφρουτ, ιταλικές φράουλες, σαμπούκο και κόλιανδρο. Αυτό το aperitivo έχει μια ελκυστική σομόν απόχρωση με αρώματα βοτάνων, καθώς και ξύσμα εσπεριδοειδών, μούρα και μια πινελιά λουλουδιών στη μύτη. Ο ουρανίσκος έχει μια ισορροπία γλυκύτητας και πικρίας με πορτοκάλι, κόλιανδρο και γαρύφαλλο, με αποκορύφωμα ένα αναζωογονητικό φινίρισμα.

ASTI MARTINI 750ml

10,50 
Το Asti Martini είναι ένας αφρώδης οίνος με γλυκιά και γεμάτη γεύση και έντονο άρωμα από νότες ακακίας, φασκόμηλου, κίτρου και μελιού. Για την παρασκευή του επιλέγονται μόνο τα καλύτερα λευκά σταφύλια της ποικιλίας Μοσχάτο από την καρδιά της περιοχής Asti της Ιταλίας.

BAROLO DOCG DEL COMUNE DI SERRALUNGA 750ml

52,00 
Μόνο μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια γήρανσης το Barolo μπορεί να καυχηθεί για τον τίτλο του και θα είναι τέλειο 15 ή 20 χρόνια μετά τη συγκομιδή. Φωτεινό ρουμπίνι χρώμα με πορτοκαλί αντανακλάσεις. Απαλό αρωματικό μπουκέτο από τριαντάφυλλα, βιολέτες, ώριμα κόκκινα φρούτα, δαμασκηνα και μπαχαρικά. Στο στόμα είναι μαλακό και κομψό με το πλούσιο φρούτο να εμπλουτίζεται από μια ευχάριστη πινελιά πικάντικου. Οι τανίνες είναι φίνες και κομψές, η οξύτητα ισορροπημένη και το τελείωμα μακρύ και επίμονο. Ένα κρασί που πρέπει να αγοραστεί και μετά να ξεχαστεί για μερικά χρόνια στο κελάρι. Κάντε υπομονή!!!

BELAIRE LUC RARE ROSE 750ml + 2 GLASSES

30,00 
Από τα πιο εκλεκτά αφρώδεις ροζέ της Γαλλίας, με εξαιρετική γεύση και όμορφο, βαθύ ροζ χρώμα. Το Luc Belaire Rare Rose είναι ήδη ένα συναρπαστικό cuvée, που έχει παραχθεί στην Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή – το σπίτι της Γαλλικής Ριβιέρας και των πιο περιζήτητων ροζ κρασιών στον κόσμο, από οινοποιούς 5ης και 6ης γενιάς. Είναι φτιαγμένο χρησιμοποιώντας επιλεγμένα Grenache, Cinsault και Syrah, που προσθέτει νότες βατόμουρου, σορμπέ φράουλας και τις φρυγανισμένες γεύσεις μπριός. Αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά με αυτήν την έκδοση Fantôme, η οποία διαθέτει μια φωτεινή ετικέτα που λάμπει με το πάτημα ενός κουμπιού. Σε συσκευασία με δώρο 2 ποτήρια.

BIANCO NERO MOSCATO 750ml ΛΕΥΚΟ

12,00 
To λευκό, αφρώδες κρασί της γκάμας παράγεται από σταφύλια της αρωματικής ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου και χαρακτηρίζεται από λουλουδάτα αρώματα τριαντάφυλλου και λεμονανθών, φρουτώδη αρώματα ροδάκινου και μανταρινιού, αφήνοντας μια αίσθηση λευκού τσαγιού. Δροσερό και σπιρτόζικο καταναλώνεται ευχάριστα μόνο του, με φρούτα ή fingerfood και κρεμώδη γλυκά.

BIANCO NERO MOSCATO 750ml ΡΟΖΕ

12,00 
Το ροζέ αφρώδες κρασί της γκάμας παράγεται από σταφύλια της αρωματικής ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου και χαρακτηρίζεται από φρουτώδη αρώματα φράουλας, βατόμουρου και κερασιού που συνδυάζονται με νότες βιολέτας και βανίλιας. Ευχάριστο και παιχνιδιάρικο καταναλώνεται μόνο του ως απεριτίφ, με φρούτα και σοκολατένια γλυκά.

BOURGOGNE PINOT NOIR 2021 JEAN BOUCHARD 750ml

29,00 
Απο την γενέτειρα του Pinot noir τη Βουργουνδία μας έρχεται μία από τα πιο γνωστές ετικέτες του οίκου Jean Bouchard που παράγεται από σταφύλια επιλεγμένων αμπελοτεμαχίων της Ονομασίας Προελεύσεως (AOC) Bourgogne.Η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας στους 28-30°C, και στη συνέχεια ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για 8-12 μήνες. Έχοντας λαμπερό ρουμπινί χρώμα θα σας εκπλήξει με το πόσο κομψό και ισορροπημένο είναι στο στόμα με μαλακές τανίνες και ικανοποιητική διάρκεια. Ως ένα εκλεκτό κόκκινο μπορντό εμφανίζει εκλεπτυσμένες αποχρώσεις μαύρης σταφίδας, κόκκινων φρούτων όπως κεράσι, φράουλα, βατόμουρο, γης, μπαχαρικών, σαγηνευτικών λουλουδιών και έχει εξαιρετική κομψότητα, πολυπλοκότητα και μακροζωία.

ERRAZURIZ CARMENERE 750ml

17,00 
Η «τοπική» ποικιλία της Χιλής, αφού στην γενέτειρα περιοχή του, το Bordeaux, το Carmenere είναι πια σχεδόν εξαφανισμένο, ενώ καλά κρατεί στην χώρα της Λατινικής Αμερικής. Για χρόνια, οι Χιλιανοί νόμιζαν πως είχαν φυτέψει Merlot, μέχρι που ένας Γάλλος αμπελουργός τους άνοιξε τα μάτια. Το Carmenere, σε σχέση με το Merlot, είναι λίγο πιο φυτικό, λίγο λιγότερο σοκολατένιο αλλά το ίδιο μαλακό στο στόμα. Οι Errazuriz συγκαταλέγονται στους μετρ του είδους και είναι από τους πρώτους παραγωγούς που είπαν «Carmenere ή θάνατος».
  • Πλούσιο και γεμάτο.
  • Βατόμουρα, σόγια, καβουρδισμένο κόκκινο πιπέρι, καφές, βανίλια.
  • Στο στόμα είναι πλούσιο και βελούδινο.

CHABLIS JEAN BOUCHARD 750ml

29,50 
Το Chablis του οίκου Bouchard παράγεται από σταφύλια επιλεγμένων αμπελοτεμαχίων της Ονομασίας Προελεύσεως (AOC) Chablis στο βόρειο άκρο της Βουργουνδίας. Η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας.  Στη συνέχεια ωριμάζει στις δεξαμενές για 6-8 μήνες με τις οινολάσπες. Αχυροκίτρινο χρώμα με ασημί ανταύγειες. Έντονα ορυκτή και υφάλμυρη μύτη με νότες λάϊμ. Ζωηρό στο στόμα με ζωντάνια, φρεσκάδα και ορυκτή επίγευση. Δυνατότητα παλαίωσης 3-5 χρόνων. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ : Θαλασσινά, λευκά κρέατα, ημίξηρο κατσικίσιο τυρί.

CHABLIS LA SEREINE 2019 750ml

27,00 
Το Chablis La Sereine είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς σχεδόν 300 αμπελουργών από το κτήμα La Chablisienne. Με έδρα τη Βουργουνδία στο χωριό Chablis, το κτήμα γεννά λευκά κρασιά από τη μοναδική ποικιλία σταφυλιού Chardonnay. Tο Chablis Sereine προέρχεται από αμπελώνες της ζώνης village,οι οποίοι διαθέτουν διαφορετικές εκθέσεις και τοποθεσίες και τα εδάφη είναι Kimmeridgian τύπου. Ο μέσος ηλικίας των αμπελιών είναι τα τριάντα έτη και η παλαίωση του κρασιού είναι 12 μήνες σε φίνες οινολάσπες στη δεξαμενή και σε παλιά βαρέλια. Το κρασί είναι πληθωρικό ,προσφέροντας ώριμα και συμπυκνωμένα brioche, βανίλιας, ζυμών και στη συνέχεια αναδύονται αρώματα πράσινου μήλου, αχλαδιού, μοσχολέμονου, φλούδα λεμονιού και νότες τσακμακόπετρας. Στο στόμα είναι κομψό, γεμάτο και διαθέτει έντονο εξωτικό και φρουτώδη χαρακτήρα. Η επίγευση είναι μακρά, επίμονη με έντονο mineral χαρακτήρα. Σοδειά του 2019.

CHATEAU BEAUMONT ROUGE CRU BOURGEOIS (2018) BORDEAUX 750ml

29,00 
Το Chateau Beaumont βρίσκεται μεταξύ του St. Julien και του Margaux. Σήμερα βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Philippe Blanc (Chateau Beychevelle). Το κρασί παλαιώνει για 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια με το 30% να είναι νέο. Αρώματα μαύρων φρούτων, όπως δαμάσκηνο και κεράσι, κέδρος, καπνός και βανίλια ξεπροβάλλουν ευγενικά. Στο στόμα βελούδινο με μεταξένιες ταννίνες προσφέρει ώριμο φρούτο και φρεσκάδα. Η επίγευση μακρά και επίμονη.

CLARENDELLE ROUGE BORDEAUX 750ml

22,00 
Από τον Οίκο που βρίσκεται πίσω από τα Chateaux Haut-Brion, La Mission Haut-Brion και Quintus, μια αξιόλογη πρόταση από τον ευρύτερο αμπελώνα του Bordeaux που αποτελεί
μια πολύ καλή «εισαγωγή» στα ερυθρά της μεγάλης αυτής Ονομασίας Προέλευσης.
  • Βαθυκόκκινο, λαμπερό, με ώριμο μπουκέτο όπου ξεχωρίζουν γλυκόριζα και μαύρο φραγκοστάφυλο.
  • Βελούδινο, με θαυμάσια δομή, συνδυάζει δύναμη και φινέτσα.
  • Ταιριάζει με : Αρνί στο φούρνο με μυρωδικά, κόκκινα κρέατα σχάρας ή μαγειρευτά.

POUILLY FUISSÉ JEAN BOUCHARD 750ml

52,00 
Το Pouilly-Fouissé του οίκου Bouchard παράγεται από σταφύλια αμπελώνων που βρίσκονται στις πετρώδεις και βραχώδεις πλαγιές των λόφων της περιοχής. Λαμπερό αχυροκίτρινο χρώμα. Διακριτικά αρώματα λευκών ανθέων, ροδάκινου, βανίλιας και καπνού. Πλούσιο στο στόμα με αίσθηση γλυκύτητας. Ξεκινά στρογγυλό και λουλουδάτο και αποκαλύπτει μια συγκεκριμένη σακχαρώδη υφή και μια νότα βελανιδιάς με κυρίως ορυκτές νύξεις. Μακρά επίγευση με νότες καπνού. Η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Στη συνέχεια ωριμάζει για 12-14 μήνες σε δρύινα βαρέλια το 30% των οποίων είναι νέα. Σερβίρεται ιδανικά με: Όλα τα είδη ψαριών, ειδικά ψάρια γλυκού νερού, θαλασσινά, λευκά κρέατα σε σάλτσα και κατσικίσια τυριά.

CHATEAU DU COURLAT 750ml

21,00 
Σε ποσοστό 90% merlot και 10% cabernet franc, το Chateau du Courlat από την ΠΟΠ απελουργική ζώνη στο Lussac-Saint Emilion του Μπορντώ είναι ένα κομψό, εύγευστο κρασί με μια ανθισμένη μύτη από δαμάσκηνα συνυφασμένη με διακριτικές νότες βανίλιας και δρυς. Στο στόμα, το κρασί είναι στρογγυλό με μεταξένια, φρέσκια υφή, όμορφα αρώματα ζαχαρωμένων δαμάσκηνων και μαύρων φρούτων, δεμένα με πικάντικες νότες κέδρου και μακρύ τελείωμα. Παλαίωση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 25% και αμφορείς. Δεν είναι τυχαίο πως ο DECANTER θεωρεί τον Chateau du Courlat ένα από τα δέκα καλύτερα chateaux στην ευρύτερη περιοχή του Saint Emilion.

DAGUENEAU POUILLY FUME 750ml

25,00 
Ένα πολύ ενδιαφέρον λευκό κρασί από τη ζώνη του Pouilly-Fume στην Κοιλάδα του Λίγηρα, στη Γαλλία, το οποίο υπογράφει ένα από τα πλέον αξιόλογα οινοποιεία της περιοχής.
  • Λεπτά αρώματα εσπεριδοειδών και ορυκτών στη μύτη, που υποστηρίζονται από σωστή οξύτητα και ισορροπία στο στόμα.
  • Συνοδεύει τέλεια θαλασσινά και μαλακά λευκά τυριά.

SOUTHERN OCEAN BLANC 750ml

16,00 
Έντονα αρωματικό με τα χαρακτηριστικά που έκαναν τόσο δημοφιλή σε όλο τον κόσμο τα Sauvignon Blanc της Νέας Ζηλανδίας, και ιδιαίτερα της περιοχής του Marlborough. Αρώματα τροπικών φρούτων και βοτάνων, μέτριο σώμα και καλοζυγισμένη οξύτητα που χαρίζει ζωντάνια, ισορροπία και καλή διάρκεια επίγευσης. Aπορράγιση, θραύση και κρυοεκχύλιση των σταφυλιών σε χαμηλή θερμοκρασία για 6-8 ώρες. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ: πιάτα με ψάρι, θαλασσινά, μέτριας παλαίωσης τυριά

SUSANA CRIOS TORRONTES WHITE 750ml

13,00 
Η σειρά Crios (παιδιά στα Ισπανικά) γεννήθηκε από την αγάπη της Susana Balbo για τα παιδιά της και την επιθυμία της να μεταδώσει την φιλοσοφία της για οινοποιείο αλλά και τις επιχειρήσεις της στις επόμενες γενιές. Η πορεία της Susana Balbo είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αρωματική ποικιλία της Αργεντινής Torrontes, σε σημείο που αποκαλείται Βασίλισσα του Torrontes (Queen of Torrontes). Τραγανό, δροσιστικό και εκρηκτικά αρωματικό με αρώματα εσπεριδοειδών, passionfruit, lychee και λευκού τριαντάφυλλου. Ισορροπημένο και ζωντανό στο στόμα με μακρά, ορυκτή επίγευση. Χειρωνακτικός τρύγος. Ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 12-14ºC και παραμονή με τις οινολάσπες για 3 μήνες στη δεξαμενή ζύμωσης. Συνδυάζεται με: Ασιατική κουζίνα και fusion κουζίνα, λευκά κρέατα, καβούρι και ψάρι, σαλάτες, επιδόρπια με φρούτα ή κρέμα.