Προβολή όλων των 21 αποτελεσμάτων

BRAZIL NUTS ΒΟΛΙΒΙΑΣ

3,75 6,25 
Τα Brazil Nuts είναι ο καρπός του ομώνυμου δένδρου στη Νότια Αμερική, ενός από τα μεγαλύτερα στον Αμαζόνιο. H κατανάλωσή τους συνδέεται με τη σωστή διατροφή και την καλή υγεία. Είναι, επιπλέον πλούσια σε μαγνήσιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Ε.Τέλος, περιέχουν σύμπλεγμα βιταμινών Β κια φυλλικό οξύ, τα οποία ενεργοποιούν τον μεταβολισμό.

MACADAMIA ΩΜΟ Ν. ΑΦΡΙΚΗΣ

5,40 9,00 
Τα μακαντάμια είναι ξηροί καρποί υψηλής διατροφικής αξίας. Περιέχουν πολλά ιχνοστοιχεία, όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο και χαλκό. Επίσης περιέχουν τοκοφερόλες, φυτοστερόλες και σκουαλένιο. Οι συγκεκριμένοι καρποί έχουν «βουτυρώδη» υφή και λεπτή γεύση και καταναλώνονται πολύ ευχάριστα ωμοί ως σνακ.

ΑΙΓΙΝΗΣ ΨΙΧΑ ΩΜΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

5,70 9,50 
Το φιστίκι Αιγίνης ψίχα είναι ο ωμός καρπός του φιστικιού Αιγίνης χωρίς το κέλυφός του, δηλαδή η καρδιά του καρπού. Η κατανάλωσή τους συμβάλλει στη βελτίωση των επιπέδων ολικής και HDL χοληστερόλης και περιέχει βιταμίνες Ε και Β. Επίσης, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, νιασίνη, φυλλικό οξύ και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Περιέχουν υψηλή ποσότητα καλίου, το οποίο βοηθάει τον οργανισμό ρίχνοντας τα επίπεδα της ορμόνης του στρες.

ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

4,40 5,65 
Τα αμύγδαλα εν γένει είναι καρποί πλούσιοι σε βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Από αρχαιοτάτων χρόνων τα αμύγδαλα αποτελούσαν μια δημοφιλή και υγιεινή τροφή για τον άνθρωπο. Τα συγκεκριμένα, έχουν μία γεμάτη καπνιστή γεύση. Γενικά είναι πλούσια σε: φυτικές ίνες, φώσφορο, ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο και βιταμίνη Ε.

ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΕΡΛΕ ΑΝΑΛΑΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

3,70 6,15 
Αμύγδαλο τύπου φυρανιά, αποφλοιωμένο, ψημένο και ανάλατο. Τα αμύγδαλα εν γένει είναι καρποί πλούσιοι σε βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Από αρχαιοτάτων χρόνων τα αμύγδαλα αποτελούσαν μια δημοφιλή και υγιεινή τροφή για τον άνθρωπο. Τα συγκεκριμένα, έχουν μία γεμάτη καπνιστή γεύση. Γενικά είναι πλούσια σε: φυτικές ίνες, φώσφορο, ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο και βιταμίνη Ε.

ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΦΙΛΕ

2,70 4,50 
Τα αμύγδαλα εν γένει είναι καρποί πλούσιοι σε βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Από αρχαιοτάτων χρόνων τα αμύγδαλα αποτελούσαν μια δημοφιλή και υγιεινή τροφή για τον άνθρωπο. Τα συγκεκριμένα, είναι τεμαχισμένα σε λεπτές φέτες. Γενικά είναι πλούσια σε: φυτικές ίνες, φώσφορο, ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο και βιταμίνη Ε.

GOJI BERRY ΚΙΝΑΣ

2,70 4,50 
Είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, B1- B2, μεταλλικά στοιχεία, β- καροτίνη, αντιοξειδωτικά και αμινοξέα. Έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Επιπλέον, ενιχσύει τον μεταβολισμό και την διαδικασία καύσης λίπους. Μπορεί να καταναλωθεί ως σνακ, να προστεθεί σε σαλάτες ή και να γίνει χυμός.

ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΣ ΨΙΧΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

0,75 1,25 
Ο ηλιόσπορος έχει καταγωγή από τη Βόρεια Αμερική, και είναι πλούσιος σε: βιταμίνη Ε, ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, τανίνη, λεκιθίνη, φθόριο, μαγνήσιο και ιώδιο.

ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ

0,85 1,40 
Η ινδική καρύδα είναι πολύτιμη πηγή Πρωτεϊνών για τον οργανισμό μας. Επίσης περιέχει καλά λιπαρά οξέα, καθώς και σημαντικά ιχνοστοιχεία όπως Μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο και χαλκό. Προσφέρει στον οργανισμό μας σημαντικές βιταμίνες, όπως βιναμίνη Ε και τις απαραίτητες βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΣ ΨΙΧΑ

1,80 3,00 
Ο κολοκυθόσπορος είναι το πιο θρεπτικό κομμάτι της κολοκύθας. Περιέχει πλήθος βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων και είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά. Τέλος είναι εξαιρετική πηγή μαγνησίου και καλή πηγή φυτικών ινών.

ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΙΝΑΣ

4,90 7,35 
Ο καρπός από το κουκουνάρι μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολυβιταμίνη, εξαιτίας των πολλών θετικών διατροφικών στοιχειών που εμπεριέχει. Οι καρποί από το δέντρο της κουκουναριάς καταναλώνονται ωμοί σαν σνακ, ψητοί, σε διάφορες σάλτσες ή ακόμη σαν γέμιση ψητών κρεάτων.

ΚΩΝΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

2,00 3,30 
Οι κώνοι καλαμποκιού βρίσκονται πάντα μέσα στην λίστα με τα αγαπημένα πικάντικα σνακ αφού όχι μόνο έχουν ανάλαφρη πικάντικη γεύση από καλαμπόκι, τυρί και μπέικον, αλλά ταιριάζουν τέλεια με μπύρες και cocktails. Αξίζει να σημειωθεί πως διατροφικά δεν αλλάζει κάτι αφού τα κονάκια καλαμποκιού διατηρούν όλα τα στοιχειά του ξηρού καρπού. Είναι ένα πολύ γευστικό σνακ που θα ξετρελάνει ακόμη και τους μικρούς σας φίλους.

ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΣ ΤΡΙΜΜΑ Ε.Ε.

0,90 1,50 
Ο Λιναρόσπορος είναι πλούσιος σε: Ω-3 λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες, ασβέστιο, μαγνήσιο, πρωτείνες και λιγνάνη. Λειτουργεί, λοιπόν σαν μια υπερτροφή που συμπληρώνει άριστα την καθημερινή μας διατροφή προσφέροντας μας παράλληλα πληθώρα ευεργετικών ουσιών. Πιο συγκεκριμένα, οι θρεπτικοί σπόροι βοηθούν στην τόνωση του οργανισμού, χαρίζοντάς τον ευεξία και ενέργεια.

ΜΑΝΓΚΟ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ

2,25 3,75 
Το μάνγκο είναι ένα φρούτο με μεγάλη θρεπτική αξία, πλούσιο σε φυτικές ίνες και ιδιαίτερα χορταστικό, χωρίς να μας φορτώνει με πολλές θερμίδες. Πρόκειται για ένα φρούτο- πλούσια πηγή βήτα καροτένιου.

ΝΑΤΣΟΣ BBQ

1,80 3,00 
Πικάντικα τσιπς καλαμποκιού, έχουν ελαφρώς πικάντικη γεύση από καλαμπόκι, τυρί και μπέικον.

ΣΗΣΑΜΙ ΑΠΟΦΛ. ΙΝΔΙΑΣ

1,05 1,75 
Το άρωμα και η γεύση του σησαμιού είναι ήπια και θυμίζει τη γεύση καρυδιών. Το σησάμι χρησιμοποιείται ως τροφή του ανθρώπου , ως αρωματικός παράγοντας και για την παραλαβή ελαίου, του σησαμελαίου. Το σησάμι (σουσάμι) είναι πλούσιο σε: βιταμίνη Ε, λιγνάνη, πρωτεΐνες, ασβέστιο, φώσφορο και σελήνιο.

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΦΕΤΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

1,65 4,95 
100% φυσικά αποξηραμένο πορτοκάλι σε φέτες χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά. Τα πορτοκάλια αποτελούν πλούσια πηγή σε βιταμίνη C η οποία δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού. Εκτός από την βιταμίνη C είναι πλούσια σε βιταμίνη A, B1, ιχνοστοιχεία, φολικό οξύ και φυτικές ίνες. Η καθημερινή κατανάλωση αποξηραμένου πορτοκαλιού έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Είναι ευεργετικό σε όλες τις βρογχικές και ασθματικές παθήσεις, καθώς και στις περιπτώσεις αδυναμίας και θεωρείται τονωτικό για την καρδιά και διεγερτικό για την κυκλοφορία του αίματος. Οι αποξηραμένες φέτες πορτοκαλιού είναι ένα απαραίτητο συστατικό για να απογειώσετε τα κοκτέιλ σας !

ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΑΠΟΞ. ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ

1,80 3,00 
Η ρίζα της πιπερόριζας είναι ένα δημοφιλές βότανο, στο οποίο αποδίδονται ιαματικές ιδιότητες , αλλά παράλληλα χρησιμοποιείται και στην μαγειρική. Η πιπερόριζα έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα για τις αντιφλεγμονώδεις, και αντιμικροβιακές της ιδιότητες και για την συμβολή στην ανακούφιση από αέρια του στομάχου. Η ρίζα του βοτάνου είναι χαμηλή σε θερμίδες, αλλά είναι πολύ πλούσια πηγή πολλών βασικών θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, όπως η πυριδοξίνη (βιταμίνη Β-6), το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη B-5), που είναι απαραίτητα για υγεία του οργανισμού Είναι επίσης καλή πηγή μετάλλων όπως το κάλιο, το μαγγάνιο, ο χαλκός και το μαγνήσιο.

ΦΡΑΟΥΛΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ

3,30 5,50 
Οι αποξηραμένες φράουλες προσφέρουν ένα υγιεινό, χαμηλό σε θερμίδες σνακ. Τρώγονται σκέτες σαν σνακ ή μπαίνουν σε κέικ, και μπισκότα. Περιλαμβάνουν ποικιλία βιταμινών Α, Β2, Β5, Β6, Β8, Β9, Ε, Κ, και C.